Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №798 від 23.02.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Березнівщині нагородили переможців спортивного конкурсу

Протягом грудня 2016 року в усіх районах та містах Рівненської області проводився Всеукраїнський фестиваль з нагоди Дня української армії. В його рамках організовувалися спортивні змагання, конкурси та інші різноманітні активності, спрямовані на пропаганду здорового способу життя та популяризацію фізичної культури і спорту.

Особливий успіх в рамках цього заходу мала Березнівщина, котра залучила до активного дозвілля найбільшу кількість учасників у відсотковому відношенні до усіх жителів району. З цієї нагоди працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівненській області завітали до Березнівського НВК «ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. – МНВК». Окрім нагородження вони підготували для місцевих дітей програму зі спортивних естафет і конкурсів в рамках фестивалю здорового способу життя.

Всього на участь у фестивалі свої команди заявили одразу чотири навчальних заклади, між якими і йшла боротьба за перемогу. До складу кожного колективу входили учні середньої школи, які наввипередки долали дистанції, намагаючись оминати встановлені фішки і зрештою, випередивши всіх суперників, дістатися фінішу. Не для всіх це видалося надто легким завданням. Окремі команди проявляли дуже злагоджену роботу і легко здобували перемогу, а декому довелося викладатися на повну аби лиш наблизитися до фаворитів. По завершенню останньої естафети судді підрахували результати всіх колективів і місця розподілилися наступним чином: 1 місце – Березнівська гімназія імені Миколи Буховича; 2 місце – Березнівська ЗОШ №2; 3 місце - Березнівський НВК «ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. – МНВК».

Після завершення останнього спортивного конкурсу відбулося урочисте нагородження, в ході якого нагороди за перемогу у Всеукраїнському фестивалі з нагоди Дня української армії у Рівненській області отримав начальник відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Березнівської РДА Василь Ящук. Команди котрі брали участь у естафетах отримали призи і сувеніри від організаторів відповідно до здобутих місць.

23.02.2017



Рівне-Ракурс №10 від 23.02.2017p. 
На головну сторінку