Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №799 від 02.03.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Глазуровані крильця

Глазуровані крильця

На 6 порцій: 1 кг курячих крилець 3ст.л.меду (краще гречаного) 5 ст.л.соєвого соусу 5 ст.л. соусу чилі (можна взяти томатну пасту + 1ч.л. червоного перцю) 1 ч.л. паприки 2ст.л. вустерського соуса дрібка кориці кунжут для посипки готових крилець

Для початку миємо крильця, відрізаємо крайню фалангу, просушуємо паперовим рушничком.

Для соусу-глазурі змішуємо всі інгредієнти крім кунжуту, додаємо крильця, перемішуємо. Деко застиляємо фольгою, викладаємо крильця в глазурі і запікаємо при180С 30 хвилин. Під час запікання глазур буде стікати на фольгу, то її треба кісточкою намазувати на крильця, так зробити три рази. Гарячі крильця присипаємо кунжутом і можна подавати.

02.03.2017



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2017p. 
На головну сторінку