Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №799 від 02.03.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Швидкі для Полісся приїдуть вже цього року

Швидкі для Полісся приїдуть вже цього року

Група фахівців проекту Світового банку на Рівненщині намагається закумулювати кошти на відкриття серцево-судинного центру у Сарнах. Можливість зекономити також дозволив тендер із закупівлі 18 автомобілів швидкої допомоги. Оскільки контракт на їх постачання підписали з компанією, яка надала найдешевшу пропозицію. Це ТОВ «Автоспецпром» із ціною в один мільйон сто шістдесят одну тисячу доларів, пише Північ-інфо.

«Внаслідок суворого дотримання правил та хорошій роботі залучених експертів нам вдалося досягти економії коштів у розмірі більше шести мільйонів гривень від очікуваної вартості закупівлі. Зокрема зараз, ми готуємо концепцію відкриття серцево-судинного центру в Сарнах. Відповідно туди можна спрямувати зекономлені кошти, втім остаточне рішення прийматиме Світовий банк»,

– прокоментував керівник групи впровадження субпроекту Сергій Рибачок.

Цими автомобілями довозитимуть пацієнтів, у тому числі, й з північних районів до Рівненського обласного серцево-судинного центру. «Швидкі» перебуватимуть у центральних районних та міських лікарнях. Вони будуть забезпечені зокрема, дифибріляторами, електрокардіографами, кисневими системами, інформує група проекту Світового банку на Рівненщині. Приїдуть нові автомобілі на Рівненщину вже цього року.

02.03.2017



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2017p. 
На головну сторінку