Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №804 від 06.04.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Перший старт» для малечі Костополя

«Перший старт» для малечі Костополя

Вихованці Костопільського дошкільного навчального закладу № 3 «Сонечко» вибороли третє місце в обласному конкурсі «Зимова фортеця» у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима» в дошкільних навчальних закладах Рівненської області. Тож, користуючись нагодою, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали до дошкільнят щоб вручити нагороди та провести спортивне свято під назвою «Перший старт».

Після урочистого шикування та під музичний супровід, дітки охоче взялися виконувати естафети «Фітбол», «Влучний кидок», «Кільця» та «Тунель». Учасники команд за сигналом судді, не порушуючи правила проходження дистанцій, вмить поринули у спортивне суперництво. Веселий сміх та спортивний азарт допомагав командам у проходженні кожної естафети. Зокрема, діти вправно котили фітбольні м’ячі, влучно накидали кільця на піраміди та м’ячики у корзини, швидко пролізали крізь тунелі.

Набігавшись та повеселившись досхочу, на дітлахів очікувало нагородження. Отже, за результатами спортивних естафет бронзові нагороди дісталися команді «Блискавка». Друге місце у команди «Зірка». Переможцем змагань стала команда із символічною назвою «Спорт». Переможці та призери отримали дипломи від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та сувеніри від Відділення НОК України у Рівненській області.

Не залишився без нагород і сам заклад. За здобуте третє місце в обласному конкурсі «Зимова фортеця» гості вручили призерам заслужені кубок і диплом від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призи від Відділення НОК України у Рівненській області.

06.04.2017



Рівне-Ракурс №10 від 06.04.2017p. 
На головну сторінку