Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №808 від 04.05.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Репер Потап розповів, як сварилися Джамала та Кароль

Репер Потап розповів, як сварилися Джамала та Кароль

Репер та продюсер Олексій Потапенко розповів про стосунки між наставниками шоу «Голос країни».

За його словами, як нові, так і досвідчені учасники зіркового суддівства давно знайомі між собою, тож у колективі «не було ніякої дідівщини», передає ТСН.

«Джамала колись була претенденткою на участь у дуеті «Потап і Настя». Не було ще Потапа і Насті, Потап ходив різними музичними студіями, зайшов у консерваторію. Мені товариш каже: класна співачка. Так, співачка вона класна, така джазова, харизматична, Сусана, тоді я знав її під цим ім’ям. MONATIK колись ставив хореографію для кліпу «Потап і Настя» «Викрутасы», Сергій Бабкін – це вулична музика, ми всі фанати гурту  5'nizza, він обожнюваний нами актор. Я дивився «Голоси» інших країн, ти знаєш, в нас якось усе по-доброму», - каже виконавець.

Цього сезону Потап опинився поміж двох народних артисток. Разом з тим, наголошує артист, метаморфози відбувалися під час самого шоу: спочатку він сів між народною та заслуженою артисткою, а вже незабаром Тіна отримала звання народної також.

Між Джамалою та Кароль були «дошкульні» моменти, не приховує Потап. Втім, зірки вирішували їх винятково на знімальному майданчику.

«Треба віддати належне обом, що вони не переросли у конфлікти. Це дипломатично було вирішено просто на майданчику, ніяких залаштункових війн не велося. Все відбувалося просто в кадрі, ви це бачили», - зазначив тренер.

Потап назвав дещо різку у своїй критиці Джамалу справжньою знахідкою для конкурсу, тому що вона дійсно говорить правду.

«Тіна та Джамала, як два сонечка, сяють, їхні промені перетинаються. Залишалося мені бути дощем гумору та добра, щоби вийшла веселка під назвою «Голос країни», - підсумував артист.

04.05.2017



Рівне-Ракурс №10 від 04.05.2017p. 
На головну сторінку