Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №808 від 04.05.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Футболісти «Вереса» провели «зіркові уроки футболу»

Футболісти «Вереса» провели «зіркові уроки футболу»

26 квітня футболісти рівненського «Вереса» провели «Зіркові уроки футболу» для учнів навчально-виховного комплексу №26. В акції, яку вже упродовж двох років поспіль по всій території України проводить ПФЛ - взяли участь футболісти «червоно-чорних» Сергій Борзенко, Руслан Степанюк, Антон Котляр, Олексій Зозуля, Артур Западня та Дмитро Козьбан.

Вони зустрілися із вихованцями спеціалізованих футбольних класів навчального закладу, з радістю фотографувалися з дітьми та роздавали автографи.

Окрім того, футболісти провели для школярів невеликий майстер-клас із техніки володіння м`ячем та виконання передач.

Руслан СТЕПАНЮК, гравець «Вереса»:

- Дуже сподобалося. В такій атмосфері відчуваєш справжні емоції. Діти - це квіти життя. Приємно, коли вони щасливі. Хотілося б частіше долучатися до подібних акцій...

Олексій ЗОЗУЛЯ, гравець «Вереса»:

- Для дітей ця зустріч - особливо корисна. Коли діти бачать і можуть познайомитися з футболістами - це непересічна подія у їхньому житті. Пригадую себе у дитинстві. Мені завжди було дуже цікаво, коли до нас приходили професіональні футболісти.

Сергій БОРЗЕНКО, гравець «Вереса»:

- Завжди приємно, коли діти розвиваються, грають у футбол, вболівають за нас. Ми намагаємося подавати їм хороший приклад. Щоб вони росли хоча б до нашого рівня.

Володимир ДЗЮБАК, директор НВК №26:

- Такі акції - це перш за все - популяризація футболу. По-друге, це можливість дітям познайомитися із гравцями «Вереса», отримати автографи і корисні поради для саморозвитку.

Усі діти-учасники «Зіркових уроків футболу» одержали із рук футболістів призи від партнерів ПФЛ - ТМ Gera, TM Jako, TM Живчик та ТМ Школярик.

04.05.2017Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 04.05.2017p. 
На головну сторінку