Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №206 від 22.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

В господарстві згодиться?

Нещодавно міліціонери Рівного спіймали злодюгу, який потягнув із однієї з новобудов обласного центру зварювальний апарат, дві електродрелі, електровикрутку, “болгарку”, лазерний рівень.

Злодієм виявився 19-річний житомирянин. Ще двоє жителів Житомира минулого тижня викрали з пасовиська села Коловерть годовану телицю! Втім, міліція дала раду варварам із сусідньої області.

Поліз у магазин, бо... зголоднів

Минулої п’ятниці з магазину села Жильча Костопільського району зникли продукти харчування на суму понад 500 гривень. Правоохоронці з’ясували, що крадіжку скоїв 28-річний житель сусіднього села Соломка. Бідолаха крав лише продукти харчування, - видно, дуже голодний був.

А зброю здай міліції!

Нині в області триває операція “Зброя”. Правоохоронці вилучають у населення зброю та боєприпаси, які вони незаконно зберігають у своїх помешканнях. У ході операції у 73-річного пенсіонера міліціонери вилучили обріз мисливської рушниці, а в 43-річної рівнянки - 25 патронів. У жителя Острога теж виявили 46 патронів. До слова, якщо ви добровільно здасте незареєстровані боєприпаси та зброю правоохоронцям, - вам за це нічого не буде. А інакше - штраф або тюрма.

Хлопчик вдав із себе мисливця...

...і поплатився за це. Неповнолітній житель села Дібрівськ Зарічненського району грався із батьківською зброєю і ненароком вистрелив у себе. Щастя, що живим лишився. Батьки, ховайте зброю від дітей!

Велосипедист опинився в морзі

69-річний житель села Орв’яниця Дубровицького району повертався на велосипеді додому, втім, не судилося... На автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів на нього наїхав легковик, водій якого не впорався з керуванням. Унаслідок зіткнення дідусь помер на місці.

Бабуся не дійшла до магазину

21-річний житель села Бабин мчав на своєму “жигулі”. Проїжджаючи через село Рясники Гощанського району, він незчувся, як під його колесами опинилася 80-річна бабуся, яка повільно йшла до магазину. Анастасію Н. з травматичним шоком та численними травмами доставили в центральну міську лікарню.

22.09.2005За повідомленням центру зв’язків з громадськістю УМВСУ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 22.09.2005p. 
На головну сторінку