Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №811 від 25.05.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс житейський

Хочу бути мамою

Хочу бути мамою

Був з моїми знайомими такий випадок. Пара сімейна намагалася народити дитину 9 років. Перевірялися, від чогось там, напару лікувалися (не має значення). В поліклініку ходили, міську лікарню... Нічого не виходило. Чоловік «ручки склав» і сказав, що більше нікуди не поїде, ніякі аналізи здавати не буде.

Питається, чого було не піти в сучасну клініку https://mdclinics.com.ua/ua/? Але тоді подруга про це не знала.

У родині все розладналося. Так вони прожили ще 3 роки. (Забула сказати, що у нього була спермограма не надто. Для запліднення спеціально відбирали більш-менш симпатичних пуголовків, які проявляли хоч якусь життєздатність). Дружина після марних умовлянь продовжити лікування, почала нишком напихати його таблетками для підвищення якості сперми (розмелюють і підсипала в їжу ... благо, що ні гіркі були не помічав), трави всякі заварювала, говорила, що для імунітету, якщо простигав, то говорила, що це від застуди, від голови... Отож, хитрувала як могла.

В один прекрасний момент чоловік робить несподівану заяву, давай візьмемо дитину з дитбудинку. У неї опустилися руки, істерика була страшною. Але за півроку вона звиклася з цією думкою. Заспокоїлася. Навіть пригледіли хлопчика собі у дитбудинку. Усиновлення повинно було відбутися восени. Влітку їдуть на море (перший раз за 12 років спільного життя). Можна сказати медовий місяць.

Через місяць після відпустки, вона «в шоці» приходить до мене з витріщеними очима і показує позитивний тест на вагітність.

Зараз у неї чудова дочка зростає. Розумничка і красуня. З чоловіком, правда, розлучилася. Але це вже інша історія.

До чого я це все пишу. Ніколи не ставте на себе хрест. Боріться до останнього! Запропонуйте чоловіку вибір: або повноцінне обстеження та власна дитина або усиновлення. Подивіться на його реакцію. Якщо він при своєму розумі і розуміє всю серйозність ситуації він піде в клініку. Думайте тільки про хороше. Знайте, що ваш малюк теж дуже чекає зустрічі з вами. Будьте позитивніші. Бажаю вам виконання вашого бажання, щоб ви скоріше почули одне єдине слово, від якого так хочеться жити, це сказане вам слово МАМА.

25.05.2017



Рівне-Ракурс №10 від 25.05.2017p. 
На головну сторінку