Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №206 від 22.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Позиція

Де подівся патріотизм екс-прем’єра?

Нашоукраїнці звинуватили Юлію Тимошенко в неконструктивних діях

- Досить займатися політичним кілерством, пора працювати на Україну, - заявили рівненські нашоукраїнці на недавній прес-конференції, коментуючи відставку уряду.

Голова Рівненської міської організації “Народного Союзу Наша Україна”, член політради обласної організації цієї партії Віктор Матчук назвав ситуацію, яка сьогодні склалася в Україні, вкрай важкою. Він вважає, що до дестабілізації цін на ринку пального, цукрової кризи, а також подорожчання м’яса призвела неконструктивна політика екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Крім того, за словами Матчука, цьогорічний бюджет призвів до того, що темпи приросту валового продукту зменшилися із 12-ти відсотків до 3-х.

- У Юлії Володимирівни є два великі недоліки, - сказав Віктор Матчук. - По-перше, вся її робота будувалася на ручному режимі управління, не було ніякої системи. А по-друге, усе залежало від крісла. Обіймаючи посаду прем’єра, вона втілювала ідеї Президента. А яку позицію займає блок Тимошенко у Верховній Раді сьогодні? Ще вчора вона була запеклим борцем проти СДПУ(о), а сьогодні ці абсолютно діаметральні політичні сили роблять спільні заяви. Де ж тоді патріотизм колишнього прем’єра?

Однак, добре, що все це відбулося зараз, а не за місяць до виборів, тож вистачить часу на те, щоб у всьому розібратися, зауважив один із лідерів обласної організації НСНУ. Він також укотре підтвердив те, що Віктор Ющенко очолить виборчий список цієї партії на виборах до парламенту.

- Це зовсім не означає, що наш почесний голова не буде Президентом усього народу. У нього чітка політична позиція. Тому я виключаю можливість того, що на чолі з Ющенком НСНУ набере невеликий відсоток голосів, - стверджує Матчук. - Тож за будь-яких політичних розкладів я та мої однопартійці будемо підтримувати Президента, незалежно від того, хто буде на посаді прем’єра і як будуть сформовані виборчі блоки.

22.09.2005Наталя ЛЕВЧУН



Рівне-Ракурс №10 від 22.09.2005p. 
На головну сторінку