Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №814 від 15.06.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Велосипедисти мандрували історичними місцями нашого краю

Велосипедисти мандрували історичними місцями нашого краю

У Рівненській області відбувся відкритий аматорський веломарафон «Поліська Січ». Він проводився з метою популяризації активного дозвілля, пропаганди здорового способу життя, ознайомлення жителів краю та гостей області з місцями бойового шляху УПА «Поліська Січ» під командуванням Тараса Бульби–Боровця. Учасниками веломарафону стали понад 400 осіб, які представляли 22 області України, а також Швецію та Білорусь.

Організаторами дійства виступили Рівненська міська громадська організація «Спілка велосипедистів Рівного» за підтримки управління у справах молоді та спорту та управління культури і туризму Рівненської облдержадміністрації, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому та комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Взявши участь у триденному веломарафоні «Поліська Січ» велосипедисти мали можливість здійснити мандрівку незвичайними місцями області, побачити чудові пейзажі та насолоджуватися краєвидами. По маршруту вони відвідали Базальтові стовпи, Березнівський дендрологічний парк, Соколині гори, Губківський замок. Також проїхалися «Валериною стежкою», яку їм і презентував сам автор 73-річний Валерій Буренко, між іншим найстарший учасник заходу. А наймолодшим учасником був 12-річний Віктор Голуб.

Велосипедисти брали участь у фотоконкурсі, різноманітних конкурсах-розвагах «Сліпий молот» та бій булавами «Котигорошко». Всі переможці отримали відповідні нагороди. Загалом любителі покрутити педалі подолали 300 кілометрів поліським краєм.

15.06.2017



Рівне-Ракурс №10 від 15.06.2017p. 
На головну сторінку