Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №267 від 23.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Витримаємо?

Рівняни тарифів не злякалися

Прогнозованого ажіотажу у відділі субсидій не спостерігається

Цифри у квитанціях за спожиту електроенергію, тепло, газ і воду помітно збільшилися. Противники підвищення тарифів стверджували, що такі дії з боку постачальників житлово-комунальних послуг налякають рівнян, і вони або взагалі перестануть платити, або масово кинуться оформляти державні субсидії, внаслідок чого бюджет знову почне тріщати по швах. Що ж відбувається з оплатою комунальних послуг насправді?

З цим питанням кореспондент “РР” звернулася до начальника Рівненського міського відділу з надання населенню субсидій на оплату житлово-комунальних послуг Надії ПАВЛЕНКО.

- Нічого надзвичайного не відбувається, - запевняє пані Надія. - Ви самі бачите, ніяких черг ані у відділі субсидій, ані у ЖКП немає. Протягом жовтня з проханням про надання субсидій до нас звернулися 2700 мешканців міста. В основному це ті громадяни, які вже хоча б раз на десять років отримували допомогу від держави. Розмір діючих субсидій ми перераховуємо без особистих звернень.

Отже, критичної ситуації, принаймні, у Рівному, не склалося, адже середня місячна зарплата рівнян у цьому році склала 989 гривень, що значно перевищує розмір прожиткового мінімуму, встановленого для працездатної особи. Крім того, у кожній третій рівненській родині один або кілька її членів заробляють гроші за кордоном.

23.11.2006Валентина ЗАХАРОВА



Рівне-Ракурс №10 від 23.11.2006p. 
На головну сторінку