Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №816 від 29.06.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

У Рівному в ДТП постраждали двоє дітей

У Рівному в ДТП постраждали двоє дітей

23 червня, близько 15-ї години на регульованому перехресті вулиць Степана Бандери-Данила Галицького-Степана Дем’янчука сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох авто. У результаті зіткнення травмувалися двоє дітей.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що водій «Audi A3»,  43-річна жителька Луцька, виконуючи маневр повороту ліворуч, не надала переваги в русі автомобілю «Volkswagen Transporter» під керуванням 29-річного жителя Здолбунівського району, який рухався прямо. Внаслідок ДТП забої та ссадна отримали 15-річний та восьмирічний хлопчики, пасажири «Audi A3». Потерпілих доставили у Рівненську обласну дитячу лікарню, де після надання допомоги їх відпустили.

Вирішується питання про внесення відомостей за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.   

Поліцейські вилучили у рівнянина бурштину на 300 тисяч гривень Працівники Управління захисту економіки в Рівненській області під час проведення відпрацювання обласного центру щодо виявлення фактів незаконного зберігання, перевезення, збуту бурштину, здобутого злочинним шляхом, у 28-річного рівнянина вилучили майже десять кілограмів «сонячного» каміння.

У дворі одного з будинків на вулиці Марка Вовчка під час поверхневого огляду у сумці жителя Рінвого поліцейські виявили бурштин-сирець різних фракції загальною вагою дев’ять кілограмів 905 грамів. Чоловік пояснив правоохоронцям, що знайшов залишений без нагляду багаж неподалік багатоповерхівки.

За фактом придбання або збуту чи зберігання майна, завідомо здобутого злочинним шляхом, за частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування. Вилучений бурштин-сирець відправлено на експертизу. За попередньою оцінкою його вартість становить близько 300 тисяч гривень.

29.06.2017За повідомленням відділу комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 29.06.2017p. 
На головну сторінку