Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №816 від 29.06.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Пломбир

Пломбир

На 4 порції: 90гр.цукру 10гр.крохмалу 300мл молока 35 гр. сухого молока 300мл вершків від 33%

Спочатку варимо молочний сироп: крохмал заливаємо невеликою кількістю холодного молока, розмішуємо. Залишок молока, цукор, сухе молоко доводимо до кипіння. Додаємо крохмал, варимо до запустіння. Переливаємо в миску (якщо є грудочки, то проціджуємо), накриваємо плівкою «в контакт», повністю охолоджуємо. Вершки збиваємо до пишності, додаємо наш сироп, переливаємо в ємність, яку ставимо в морозилку мінімум на 4 години. Перед подачею даємо відпочити при кімнатній температурі 10-15 хвилин, щоб було зручніше формувати кульки.
29.06.2017



Рівне-Ракурс №10 від 29.06.2017p. 
На головну сторінку