Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №817 від 06.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Над Гощанщиною знову був запалений вогонь «Олімпійського літа»

Над Гощанщиною знову був запалений вогонь «Олімпійського літа»

Молодь завжди була тим прошарком населення, який хоче рухатися і постійно досягати нових і нових вершин. Саме у школярів є особлива потреба в регулярному занятті спортом, адже це чи не найкращий спосіб відпочити від щоденного навчання і гарно провести час у компанії друзів.

Однозначно погоджуються з цим і діти, котрі відпочивають в ДЗОВСТ «Агатівка», який знаходиться в селі Симонів Гощанського району. Учнівська молодь завжди охоче долучається до всіх спортивно-масових ініціатив, які для них організовують комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Цього разу для відпочиваючих табору була підготована програма спортивних естафет і конкурсів в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо». Перед початком змагань, місцевий танцювальний колектив, сформований з дітей та вожатих, виконав красивий синхронний танець. Після цього настав час командних баталій і непоступливої індивідуальної боротьби.

Під час спортивних стартів між собою змагалися дев`ять команд, до складу кожної з них входили десять учасників різного віку, статі і спортивної підготовки. Але не дивлячись на це, всі вони добре впоралися з поставленими завданнями і впевнено проходили кожну дистанцію. Звичайно не обійшлося без призів, нагород та сувенірів, які після закінчення заходу, організатори вручили не лише призерам і переможцям, а й всім учасникам заходу.

06.07.2017



Рівне-Ракурс №10 від 06.07.2017p. 
На головну сторінку