Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №817 від 06.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс житейський

Забрав чужу дитину

Забрав чужу дитину

Ця історія трапилася багато років тому з моїм знайомим Юрком, який працював водієм. У них із дружиною Оленою на той час підростав синочок Олег. В два роки маля влаштували в дитсадок. До садка сина вранці водила дружина і ввечері дитину забирала теж вона. Юрко в цьому участі не приймав, оскільки дуже рано виходив на роботу.

Одного зимового дня Олена захворіла і попросила чоловіка, щоб той завів і забрав синочка з дитсадка. Як на гріх, у цей же день у колеги Юрія був День народження. Після робочого дня Дмитро запросив товариша відзначити свято в нього вдома. Вони добряче випили, Юрко ледве згадав, що йому потрібно забрати дитину із дитячого садочка.

Він швиденько попрощався з господарем та мерщій побіг до садка. Поспіхом зайшовши в групу, Юрко закутав у ковдру, бо на вулиці було холодно, першого-ліпшого хлопчика, який вискочив йому назустріч, і попрямував із ним додому.

Вдома він поклав дитину на ліжко, сказав дружині, щоб вона роздягла Олежку, а сам пішов в іншу кімнату дивитися телевізор. Тут несподівано до Юрка долинув гнівний крик дружини:

- Ти кого, п’яний дурню, приніс? Ти приніс чужу дитину!

Юрко спочатку подумав, що дружина його обманює, але коли побачив, що на ліжку лежить і справді чуже хлоп’я й кліпає очима, він відразу ж протверезів. Швидко закутав хлопчика в ковдру і побіг назад до садочка. Там вислухав докори виховательки і після цього довго не ходив не тільки до садочка, але й повз нього. А коли доводилося забирати сина, то він довго і уважно розглядував його, щоб не помилитися вдруге.

06.07.2017Микола Томіленко



Рівне-Ракурс №10 від 06.07.2017p. 
На головну сторінку