Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №818 від 13.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Салат з серця

Салат з серця

На 4 порції: 500гр. вареного серця (свиняче, теляче) 1 морква 1 цибуля 100гр. свіжого зеленого горошку 2 маринованих огірочка 100гр. домашнього майонезу 100гр. йогурту

Все просто, єдиний момент, який затримує весь процес – це варка серця. Отже, відварили серце, охолодили, порізали соломкою. Цибулю порізали чверть кільцями, моркву натерли, заморожений горошком обдати кип»ятком, огірки порізати кубиками. Йогурт змішати з домашнім майонезом (можна і з магазинним, 100гр. великої ролі не зіграють). Все скласти в миску, змішати. Подавати можна відразу.
13.07.2017



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2017p. 
На головну сторінку