Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №267 від 23.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Сам собі самурай

19-річний костопільчанин Богдан М., перебуваючи у нетверезому стані, шукав дорогу додому і випадково наштрикнувся на металеву огорожу. Навіть уявити важко, який біль відчув у той момент юнак. Потерпілого з колотою раною грудної клітки госпіталізували.

Правнук знайшов сірники

У селі Кисоричі Рокитнівського району в будинку 79-річної Агрипини трапилася пожежа, внаслідок якої згоріли домашні речі. Пожежу влаштував дворічний онук, який десь знайшов сірники.

Молодики побили правоохоронців

Минулої неділі неподалік одного із кафе, яке знаходиться в районі центрального продовольчого ринку Рівного, семеро п’яних молодиків жорстоко побили двох працівників міліції. Пригода трапилася у той момент, коли правоохоронці намагалися втрутитися в галасливу суперечку чоловіків, які ось-ось мали зчинити бійку. Свою агресію молодики перенесли на правоохоронців. Шістьох забіяк затримали, один перебуває в розшуку.

Смертельне падіння

20 листопада на вулиці Ювілейній обласного центру сталася трагедія. 27-річна жінка з метою самогубства стрибнула з покрівлі дев’ятого поверху житлового будинку і розбилася насмерть. Що стало причиною такого відчайдушного кроку, не дізнається ніхто. Таємницю жінка забрала з собою в інші світи.

Не витримав лихої долі

40-річний мешканець села Зоря Рівненського району вчинив самогубство, свідомо пропустивши через своє тіло струм високої напруги.

23.11.2006За повідомленнями ЦЗГ УМВС України в Рівненській області, прес-служби управління з питань НС та ЦЗН



Рівне-Ракурс №10 від 23.11.2006p. 
На головну сторінку