Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №818 від 13.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Zlato.ua – ювелірні прикраси на будь-який смак!

Новий інтернет-гіпермаркет ювелірних прикрас Zlato.ua відкрився в листопаді 2014 року. Zlato.ua – сучасний інтернет-магазин, який відповідає всім новітнім тенденціям ринку. Якість обслуговування та асортимент товарів задовольнять навіть найвимогливіших клієнтів. На сайті представлена продукція відомих українських та європейських виробників - всього 10 тисяч найменувань ювелірних виробів і аксесуарів.

Вітрина ювелірного магазину Злато

Інтернет-гіпермаркет Zlato.ua в першу чергу орієнтований на клієнта. Професійні консультанти детально відповідять на всі ваші питання і допоможуть вибрати прикрасу, який ідеально Вам підійде. На сайті Ви можете побачити якісні фотографії і докладний опис прикраси. Тут можна підібрати прикраси як бюджетної, так і елітної категорії. В інтернет-магазині представлені срібні і золоті прикраси з дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням. Також тут можна знайти столові прилади, шпильки, брошки, запонки та інші аксесуари. У гіпермаркеті Zlato.ua Ви легко підберете подарунок для себе і своїх близьких з будь-якого урочистого приводу. Широкий асортимент товарів і професійне обслуговування задовольнять навіть найвимогливіших клієнтів.

Якість ювелірної продукції, представленої на сайті, підтверджено Ювелірної Пробірною палатою України. Всі вироби проходять ретельний контроль та виготовлені з якісних матеріалів.

В інтернет-магазині Zlato.ua представлені прикраси різного стилю і дизайну. Тут Ви зможете знайти і класичні і сучасні моделі. Вам не потрібно більше ходити по магазинах у пошуках «свого» прикраси. Професійні консультанти допоможуть Вам зробити правильний вибір, не виходячи з дому. У сучасному суспільстві, де кожна хвилина на рахунку – це дуже зручно. Після оформлення замовлення Ви зможете отримати своє прикраса протягом 1-2 днів. Головні переваги сайту – низькі ціни, європейський рівень обслуговування і величезний асортимент товарів.

Логотип компанії ЗлатоДаруйте своїм близьким красиві і яскраві подарунки на Новий 2014 рік! У гіпермаркеті Ви знайдете розкішні сережки і кільця, ексклюзивні підвіски та браслети, які створені відомими ювелірами. У магазині представлені колекції таких модних брендів як Dominant Diamonds, Argenteria Borgolotti, Фіолетовий, Золотий Вік.

У Zlato.ua Вам обов'язково захочеться повернутися знову, щоб порадувати себе елегантними і ефектними ювелірними прикрасами. Zlato.ua – ваш надійний друг і партнер, який допоможе Вам вибрати оригінальні подарунки для себе і своїх близьких на будь-яке торжество. Даруйте коханим і близьким людям радість разом з Zlato.ua.

Джерело: http://e-news.com.ua/show/363408.html

13.07.2017



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2017p. 
На головну сторінку