Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №819 від 20.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Рухаємося заради здоров’я!

Рухаємося заради здоров’я!

На Рівненщині триває перший тур спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я». Черговим місцем, куди з програмою індивідуальних спортивних конкурсів завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» став КЗ «Здолбунівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» Рівненської обласної ради.

До участі в таких заходах допускаються усі бажаючі, у тому числі й люди з обмеженими фізичними можливостями. А для них, подібні форми дозвілля, це зовсім не рядові змагання, а маленьке свято, під час якого вони можуть безпосередньо на собі відчути азарт справжньої спортивної боротьби.

В цьому будинку-інтернаті проживають люди похилого віку та інваліди, які потребують стороннього догляду чи медичного обслуговування. Зважаючи на це, для них була підготована спеціальна, але дуже цікава програма змагань. Вона складалася з конкурсів «Футбол», «Фітбол», «Джерело», «Кільця» та інших. А оскільки більшість підопічних перебувають тут вже не перший рік, то завдання були ще й частково знайомі їм. Завершився захід врученням подарунків від дирекції закладу і дипломів від організаторів.

20.07.2017



Рівне-Ракурс №10 від 20.07.2017p. 
На головну сторінку