Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №819 від 20.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Григорій Лепс хоче заспівати зі Святославом Вакарчуком на одній сцені

Григорій Лепс хоче заспівати зі Святославом Вакарчуком на одній сцені

Не секрет, що співак Григорій Лепс входить до «чорного списку» російських артистів, які не можуть відвідувати Україну. А все через те, що він виправдовує російську агресію і підтримує російський окупаційний режим у Криму, також він незаконно перетнув кордон України.

У свою чергу, Григорій Лепс стверджує, що шкодує про сьогоднішні стосунки між Росією і Україною. Він зазначає, йому б хотілося, щоб музика була поза всією політикою. Також він бажає, щоб більше українських артистів виступали в Росії. Він вважає, що в Україні велика кількість людей, які роблять якісну музику.

Наприклад, Лепс хотів би виступити на одній сцені зі Святославом Вакарчуком.

«В Україні маса обдарованих людей, і щиро шкода, що зараз вони не можуть повною мірою виплеснути свій талант на широку російську аудиторію. Музика повинна об'єднувати і розважати людей. Я б із задоволенням запросив якогось класного українського виконавця в Росію, наприклад, Славу Вакарчука, і зробив з ним спільний концерт. Але, думаю, на даний момент це малоймовірно - повідомив Лепс в інтерв'ю «Известиям».

Як поставився до слів Лепса Вакарчук - поки не відомо.

Лепс раніше давав багато концертів на території України, чого зараз робити не може. Більшість українців стали скептично ставитися до його творчих заслуг через його політичну позицію.

20.07.2017



Рівне-Ракурс №10 від 20.07.2017p. 
На головну сторінку