Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №820 від 27.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс житейський

Івана не чіпай!

Івана не чіпай!

Був у нас на заводі, де я колись працював, підсобний робітник Іван, здоровий, але, як кажуть, трохи пришелепуватий. У гніві своєму він був не передбачуваний. Всі в цеху це знали і старалися його не зачіпати.

Одного разу Іван пішов у бухгалтерію попросити, щоб йому раніше дали аванс, але там йому відмовили. Іван прийшов у цех дуже розгніваний, грозився взяти кувалду і розігнати всю бухгалтерію. 

Один робітник вирішив пожартувати. Пішов у бухгалтерію і передав погрозу Івана, та ще й попередив, щоб поглядали у вікно і, якщо побачать робітника з кувалдою, то краще нехай ховаються від гріха подалі. А сам після цього підійшов до Івана і сказав, що був у бухгалтерії і побачив, що там випадає кронштейн з-під чавунної батареї.»Ти, Ваню, - каже,- візьми кувалду, забий кронштейн, а там заодно і свою проблему вирішиш…» Іван узяв кувалду і пішов виконувати завдання.

А в цей час із другого поверху бухгалтерії побачили, що до них з кувалдою прямує Іван і за одну мить всі порозбігалися, хто куди. Іван посмикав зачинені двері, здвигнув плечима і повернувся в цех, а коли дізнався про розіграш, то вже з кувалдою погнався за жартівником. А переляканих бухгалтерів потім збирали по всьому заводу.

27.07.2017Микола Сліпченко



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2017p. 
На головну сторінку