Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №820 від 27.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Юрій Вірт: «Думаю, на наступних іграх вболівальників буде ще більше»

Юрій Вірт: «Думаю, на наступних іграх вболівальників буде ще більше»

Головний тренер Народного Клубу «Верес» Юрій Вірт нічийним результатом у матчі з «Олександрією» залишився задоволений. При цьому наставник рівнян під час післяматчевої прес-конференції розповів, чого не вистачає його команді, щоб забити перший гол в УПЛ:

- Сьогодні вийшло два різні тайми. Після першого у мене було багато запитань до хлопців, адже вони допускали багато браку при виході з оборони, не було гостроти, агресії. Серйозна розмова відбулася в перерві. І в другому таймі ми продемонстрували зовсім іншу гру. Зрештою, є той результат, який є. Як на мене, результат непоганий. Хотілося, щоб в майбутньоми ми грали більше так, як сьогодні у другому таймі. У нас були моменти, ми могли забити. Натомість в «Олександрії» не було жодного моменту. Вони грали за рахунок довгих передач на свого фактурного нападника, але ми все вигравали. У нас були непогані швидкісні контраатаки, але не вистачило останнього пасу.

- Друга нічия – 0:0, чи означає це, що «Верес» і в майбутньому гратиме на такий результат?

- Зрозумійте, ми не працюємо разом ще і місяця. Це нова команда, нові гравці. Якщо захистом я задоволений, то креативу спереду не вистачає. Зараз шукаємо футболістів, які зможуть нам дати більше креативу спереду.

- Що з Артуром Западнею?

- Справи погані. Скоріш за все у нього розрив зв’язки.

- Чого не вистачає Антону Котляру, щоб повернутися до основного складу?

- Він серйозна бойова одиниця. Але усі гравці не можуть виходити на поле. Втім, безумовно, що ми на нього розраховуємо.

- Чи відчували ви, що це домашній матч?

- Так, відчували. Дуже радий, що прийшли вболівальники, дуже багато людей приїхало з Рівного. Думаю, на наступних іграх вболівальників буде ще більше, і станеться це, насамперед, завдяки нашій грі.

27.07.2017Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2017p. 
На головну сторінку