Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №822 від 10.08.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Корисні чіпси для всієї родини

Чипси можна зробити не тільки з картоплі. Для швидкої закуски підійдуть морква, яблуко, буряк, капуста й навіть кабачки. Не забудьте про легкий соус, який підкреслить смак чипсів.

Морквяні

Нарізану тонкими пластинками моркву треба запікати за температури 250 °С протягом 45-50 хвилин. Перед подаванням посипати меленим мускатним горіхом, ваніллю, корицею або кардамоном.

Яблучні

Яблука, не розрізаючи, почистити й вибрати серцевину. Нарізати тонкими кільцями. Зварити у воді або цукровому сиропі з додаванням кориці протягом 20 хвилин. Потім запекти в духовці, доки не захрумтять. Перед подаванням посипати цукровою пудрою або полити медом.

Медовий соус для чіпсів

Потрібно: 1 ст. л. меду, 1-2 см кореня імбиру, 2 ст. л. кунжутної олії, 1 ст. л. міцного ароматного вина, червоний перець.

Приготування. Імбир почистити й натерти на дрібній тертці. Збити мед, вино й олію. Поперчити, перемішати.

10.08.2017



Рівне-Ракурс №10 від 10.08.2017p. 
На головну сторінку