Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №823 від 17.08.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

По стопах Алли Пугачової: 70-річну співачку Софію Ротару покликали заміж

По стопах Алли Пугачової: 70-річну співачку Софію Ротару покликали заміж

Новоспечений наречений Софії Ротару раніше був у відносинах з Тетяною Булановою.

Софія Ротару недавно грандіозно відзначила 70-річний ювілей у Італії. І ось, здається, назріває нове торжество - у Мережі з'явилася інформація, що співачці зробили пропозицію.

Як уже поспішили відзначити багато російських ЗМІ, новоспечений жених Софії Ротару молодший за її сина, дочка якого Софія Євдокименко вже добре відома в українській fashion-індустрії. Зробити пропозицію наважився Саша Попов, який раніше був учасником групи «Турбомода». Цікаво, що раніше чоловік був у відносинах з Тетяною Булановою. Нібито через нього співачка тоді пішла від чоловіка, футболіста Радимова.

До слова, в інтерв'ю виданню Sobesednik.ru. Попов зізнається, що давно має почуття до Ротару і різниця в 33 роки його анітрохи не бентежить. Попов натхненно засипає Софію Михайлівну компліментами.

«Софія Ротару нікого не може залишити байдужим, тому що вона справжній вулкан. Я люблю жінок старшого віку, з голлівудською посмішкою і божевільною енергетикою.» - Олександр Попов.

Що відповіла співачка на настільки палке визнання поки невідомо. Відзначимо, що Софія Ротару дуже важко переживала смерть чоловіка Анатолія Євдокименка, після якої не вступала у відносини.

17.08.2017



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2017p. 
На головну сторінку