Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №823 від 17.08.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Валерій Федорчук:

Валерій Федорчук:

«Якщо я допоможу «Вересу», я допоможу, насамперед, собі»

Своїм приходом у «Верес» 28-річний півзахисник Валерій Федорчук суттєво додав досвіду у гру рівненської команди. Мало хто з нинішніх «вересівців» може похвалитися матчами, наприклад, у єврокубках, а в фіналі Ліги Європи – і поготів. Для рівненського футболу Валерій людина не чужа. Народившись у Нетішині, він свого часу виступав у чемпіонаті Рівненщини за ФК «Вельбівно». Про це і не лише півзахисник розповів журналістам під час офіційного представлення:

- «Верес» дуже цікава команда, є швидкісні футболісти, але вони молоді. Самі розумієте, що, граючи в еліті, потрібен досвід, щоб хтось підказав. Якщо я допоможу «Вересу», я допоможу, насамперед, собі, оскільки останнім часом я грав не так багато, як звик. Були травми, була пауза в кар’єрі.

- Що сталося в грі з «Зорею»?

- Гра була цікава, але ми набиваємо гулі. Ми не думали, що програємо, адже нічого не дозволили створити супернику. Але так вийшло, що одна напівпомилка призвела до голу. Це і є набивання гуль. Саме для цього команді і потрібні досвідчені гравці, щоб ці гулі швидше пройшли. Щоб в майбутньому гру, яка складається на нашу користь, ми доводили до позитивного результату. У матчі з «Зорею» мала бути мінімум нічия.

- Чи пам’ятаєш той період, коли грав у чемпіонаті Рівненської області?

- Вважаю, що соромитися цього не потрібно. Головне молодому футболісту грати, грати з дядьками, прогресувати. Я не соромлюсь, що грав не тільки в чемпіонаті Рівненської області, але в Тернопільській, Хмельницькій. Бувало, по три гри за тиждень, і це супер.

17.08.2017Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2017p. 
На головну сторінку