Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №823 від 17.08.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Рівненщині визначився переможець спартакіади «Рух заради здоров’я»

На Рівненщині визначився переможець спартакіади «Рух заради здоров’я»

Цього року одразу сім підвідомчих установ департаменту соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації отримали нагоду поборотися за перемогу в фіналі спартакіади «Рух заради здоров’я». Всі вони протягом літа брали участь у першому етапі, де формували свої колективи, які й отримували можливість позмагатися з представниками інших установ.

Перед початком командних змагань до всіх присутніх звернувся в.о. директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олексій Шамак. Він привітав учасників з успішним проходженням відбірних етапів, побажав їм успіху в подальших стартах і подякував за допомогу в організації заходу управлінню у справах молоді та спорту облдержадміністрації, комунальному закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, комунальному закладу «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», Рівненській обласній організації профспілки працівників соціальної сфери України та Відділенню НОК України в Рівненській області.

Одразу після цього організатори провели короткий інструктаж з техніки безпеки та запросили підопічних на спортивний майданчик, де й відбувалося все дійство. Програма заходу складалася з семи командних естафет, більшість з яких вже були знайомі учасникам з попередніх етапів, тому й особливих труднощів з завданнями не виникало. А глядачі та гості заходу на кожному новому старті не забували голосно підтримувати всі колективи. В загальному ж підсумку місця розподілилися так:

1 місце – вкотре здобув «Здолбунівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів»;

2 місце - «Урвенський психоневрологічний інтернат»;

3 місце - «Острозький психоневрологічний інтернат»;

4 місце - «Мирогощанський дитячий будинок-інтернат»;

5 місце - «Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів»;

6 місце – «Рівненський геріатричний пансіонат» (с. Боянівка), який цього року і приймав фінальні змагання;

7 місце - «Тучинський геріатричний пансіонат».

Наступні змагання в рамках спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я» відбудуться вже влітку 2018 року, тому всі підопічні матимуть достатньо часу аби підготуватися ще краще і знову поборотися за перемогу.

17.08.2017



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2017p. 
На головну сторінку