Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №823 від 17.08.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Готуємо коропа з медом у пиві

Риба виходить надзвичайно ніжною, із тонким ароматом хмелю. Під час готування алкоголь випаровується, тому про градуси можете не хвилюватися.

Інгредієнти:

1 кг коропа;

50 г вершкового масла;

2 цибулини;

1–2 корені петрушки;

2 морквини;

1 ч. ложка меду;

сіль, спеції;

1–2 скл. світлого пива.

Приготування:

Підготовленого коропа нарізати середніми шматками, видаливши з нього якомога більше кісток.

У неглибоку каструлю, дно і стінки якої змащені маслом, укласти шматки риби, нарізані овочі, додати спеції і розчинений у воді мед. Все це залити пивом.

Довести суміш до кипіння і варити 6–8 хв. Потім, зменшивши вогонь, варити до готовності риби.

Готову рибу укласти на тарілку, прикрасити вареними овочами і зеленню.

17.08.2017



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2017p. 
На головну сторінку