Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №823 від 17.08.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Цибулеві кільця в пивному клярі – чудова закуска до пива, або серіалу

Хто бодай раз куштував цибулеві кільця в пивному клярі, знає, що кращої закуски до пива годі й шукати.

Приготувати ці ароматні кілечка в хрусткій оболонці під силу навіть новачку. А ще рум’яними кільцями можна прикрасити будь-яку страву до святкового столу.

Інгредієнти:

3-4 великі цибулини;

2 яйця;

½ скл. світлого охолодженого пива;

½ скл. борошна;

соняшникова олія для смаження;

сіль, перець, спеції за смаком.;

Приготування:

Цибулю нарізати кільцями. Якщо цибуля надто «сердита», вимочити нарізані кільця в молоці впродовж 10 хвилин.

Відділити жовтки від білків. Збити жовтки з борошном, пивом і сіллю.

Білки збити окремо і маленькими порціями ввести у жовткову масу.

Додати улюблені спеції. Залишити кляр настоятися хвилин 15.

Якщо цибулеві кільця вимочувалися в молоці, викласти їх на паперову серветку, щоб просушилися.

На добре розігріту пательню щедро налити олії. По одному вмочувати кільця у кляр і викладати на пательню. Обсмажувати з обох боків до золотистого кольору. Викладати на паперову серветку, щоб увібрати зайву олію.

Подавати з кисло-солодким майонезним або сметанним соусом, або як закуску до пива.

17.08.2017



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2017p. 
На головну сторінку