Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №823 від 17.08.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Готуємо торт-закуску «Наполеон». Смачно та оригінально

Зазвичай ми звикли, що «Наполеоном» нас пригощають наостанок. Чай, кава, солодкий торт.

Ми пропонуємо вам здивувати ваших гостей, та подати його в якості закуски. Зрозуміло, що цього разу наш «торт» буде зовсім не з кремом та горіхами.

Узявши за основу листкове тісто, можна приготувати і смачну закуску. До того ж, для її приготування не потрібно багато продуктів та часу.

Інгредієнти:

6 готових коржів або листкове тісто для них;

2 морквини;

2 цибулини;

3 яйця;

2 банки консервованих сардин;

150 грамів твердого сиру;

часник, майонез, соняшникова олія.

Приготування:

Цибулю дрібно порізати, моркву потерти на грубу тертку. І те, й інше разом підсмажити на олії. У кінці смаження додати 2 подрібнені зубчики часнику.

Сардину розім’яти виделкою. Яйця і сир потерти на грубу тертку.

Отже, маємо 3 види начинки: сардина, овочі і яйця з сиром.

Перший корж змастити майонезом, поверх викласти половину сардини, прикрити другим коржем. Знову майонез. Зверху – овочі. Кладемо третій корж. І його покриваємо майонезом, на який викладаємо яйця з сиром. На четвертий корж поверх майонезу викласти решту сардини.

Зверху торт помазати майонезом і обсипати крихтами із 6-го коржа.

17.08.2017



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2017p. 
На головну сторінку