Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №823 від 17.08.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Маринуємо скумбрію «гарячим» способом

Пропонуємо вашій увазі рецепт маринування скумбрії «гарячим» способом.

Попереднє приготування займе не більше 30 хвилин. А вже за добу ароматна, ніжна скумбрія буде на вашому столі.

Інгредієнти:

2 скумбрії;

2 цибулини;

1 ст. ложка солі;

0,5 ст. ложки цукру;

1 ст. ложка оцту;

1 ст. ложка соняшникової олії;

6 горошин чорного перцю;

3 горошини духмяного перцю;

0,5 л води;

1 лавровий листок.

Приготування:

Скумбрію випатрати, обрізати голови, порізати на поперечні шматочки 3-4 см завширшки.

Цибулю порізати півкільцями.

В банку викласти шарами шматочки скумбрії, перекладаючи цибулею, влити ложку олії.

Закип’ятити воду, додати сіль, цукор, всі спеції, добре перемішати до повного розчинення солі.

Залити гарячий маринад разом з нерозчиненими спеціями у банку з рибою та цибулею.

Закрити кришкою (найкраще металевою, що закручується), охолодити, поставити в холодильник на добу.

За цей час банку зі скумбрією кілька разів дістати з холодильника і струсити.

Готову мариновану скумбрію дістати з банки, викласти шматочки риби та цибулі на тарілку для оселедця і подати до столу.

17.08.2017



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2017p. 
На головну сторінку