Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №206 від 22.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Модна пора

Спокусливим, чорним, елегантним

має бути ваш осінній гардероб

З кожним днем осінь усе активніше вступає в свої права. Отож, прийшла пора змінити свій гардероб на найближчі чотири-п’ять місяців.

Основні тенденції моди цього сезону – це об’ємність, чуттєвість і простота. Головний колір – чорний. За ним ідуть сливовий, чорнильний, фіолетовий, сірий, всі відтінки коричневого, мідь. Припустима різноманітність гардеробу вкрапленнями вогненно-золотих, бежевих, смарагдових деталей… І взагалі, у моді нині - незвичайні поєднання: темні кольори комбінуються з легкими прозорими, енергійні й насичені - з вишуканими й легкими, яскраві свіжі - з матовими.

Серед тканин варто відзначити бархат, велюр, “шотландку”, і все ще актуальний твід. І - нехай живе хутро! Хутро присутнє в цьому сезоні як у жіночих, так і в чоловічих гардеробах.

Елегантне ретро на піку моди

У осінньо-зимовому сезоні жіноча мода віддасть явну перевагу елегантним силуетам у формі пісочних годинників або ж класичним ретро-постатям у формі букви А. Найчастіше силует буде мати форму тюльпана і розширюватися донизу, підкреслюючи обриси фігури.

Загалом, нинішня мода дуже демократична: стилі змішуються в найрізноманітніших поєднаннях. Суворі, класичні, вузькі чорні й темно-сірі “англійські” костюми вже не носять у комплекті. Цілком припускається прикріпити на комір жакета хутряну обробку і скомбінувати такий “верх” із вузькими брюками чи навіть джинсами.

Плаття повертається

На модний подіум повернулися плаття витончених елеганних силуетів і, звичайно, маленьке чорне плаття з глибоким V-подібним вирізом. Брюки цієї осені - вузькі прямі, суворого крою, прикрашені крупними бантами чи квітами. Довжина жакетів – до середини стегон і нижче. Жакети дуже приталені, аби підкреслити домінуючу в сучасній моді чуттєвість і жіночність. Блузки - з напівпрозорої тканини, з драпіруваннями, оздоблені квітами і бантами. На ногах - лодочки чи високі чобітки з заокругленим носком, каблук обов’язково високий.

Вишукане пальто зі шкіри чи твіду шиється так, що видно шви і підкладку; кишені на брюках вивернуті назовні. Все ще актуальні дублянки і пальто, облямовані зверху, знизу і навіть по лінії застібки хутром, обов’язкова деталь – ремінь середньої ширини з невеликою пряжкою.

Найкращим додатком до вашого вбрання стане сумка з натуральної м’якої шкіри з безліччю кишеньок, заклепок та інших блискучих елементів.

Природний макіяж з “котячими очима”

Макіяж повинен бути або натуральним, або дуже яскравим. При натуральному макіяжі обличчя має виглядати свіжим, з мінімумом косметики. Голлівудський стиль 50-х повернувся разом з “котячими очима” – яскравою стрілкою над верхньою повікою. Ближче до зими особливо модним буде образ снігової королеви: чиста шкіра, холодні, металеві відтінки (холодний білий і рожевий). До такої гами потрібно підібрати помаду блідих тонів або ж просто блиск для губ.

Успіхів вам у створенні вашого осіннього образу!

22.09.2005За матеріалами інтернет-видань



Рівне-Ракурс №10 від 22.09.2005p. 
На головну сторінку