Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №826 від 07.09.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Діти знаменитостей: Світлана Лобода розповіла про успіхи 6-річної дочки

Діти знаменитостей: Світлана Лобода розповіла про успіхи 6-річної дочки

Цьогоріч День знань не обійшов стороною і сім'ю відомої співачки Світлани Лободи. 1 вересня її 6-річна дочка Єва вперше вирушила до школи.

Радісною подією Світлана поділилася у соцмережах, де, треба відзначити, артистка не так часто публікує фото дочки. Співачка виділила день в щільному гастрольному графіку, щоб розділити з дочкою радісну подію, і розповіла, як дівчинка поставилася до важливого етапу в житті:

«Єва до всього в житті ставиться з великою цікавістю. Їй завжди хочеться спробувати щось нове. Школа для неї – це чергова пригода.»

Світлані і справді є чим пишатися – на співбесіді при вступі до навчального закладу комісія зазначила, що дитина розвинена не за роками і вже знає програму до 3-го класу включно.

А ось музику Єва поки вивчає з викладачами вдома. За словами Лободи, дівчинка з великим завзяттям освоює дитячий рояль, який отримала в подарунок на день народження, сама пише пісні, грає на гітарі, барабанах, а також щодня вчить нові вірші і багато танцює. Світлана пообіцяла, що як тільки дитина адаптується до загальноосвітньої школи, Єва відразу піде до музичної школи і стопами мами буде освоювати кілька музичних інструментів.

07.09.2017



Рівне-Ракурс №10 від 07.09.2017p. 
На головну сторінку