Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №828 від 21.09.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

«Задля ефективнішого спілкування з громадськістю до зустрічей залучатимемо слідчих та прокурорів»

«Задля ефективнішого спілкування з громадськістю до зустрічей залучатимемо слідчих та прокурорів»

На цьому наголосив очільник поліції Рівненщини Валерій Самчук 15 вересня, під час робочої зустрічі з представниками громадської ради при облдержадміністрації.

Інтереси громадян, які звернулись до громадської ради представляв член президії громадської ради при Рівненській державній обласній адміністрації Василь Сойко спільно з членами ради.

На всі питання, які назріли у присутніх щодо розслідування трьох кримінальних проваджень відкрито відповіли заступники керівника Головного управління Нацполіції в Рівненській області. Крім того, для більш предметної розмови запросили й слідчого, який розслідує трагічну дорожньо-транспортну пригоду. Поліцейський запевнив, що проблем у кримінальному провадженні немає, воно скероване до місцевої прокуратури для погодження підозри винуватцю ДТП.

Щодо вирішення питань по інших кримінальних провадженнях Валерій Самчук призначив окрему зустріч спільно з керівником відділення поліції та працівниками управління захисту економіки в Рівненській області.

«Аби спілкуватися більш відкрито, прозоро та змістовно, в подальшому на такі зустрічі будемо залучати і слідчих, і прокурорів, які здійснюють процесуальний нагляд, — запевнив Валерій Самчук. — Адже подібне невимушене спілкування сприяє ефективнішому розслідуванню кримінальних проваджень. Двері поліції та мого кабінету відкриті завжди та для всіх».

21.09.2017Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 21.09.2017p. 
На головну сторінку