Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №828 від 21.09.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Антирейдерський штаб на Рівненщині реагує на конфлікти в аграрній сфері

Антирейдерський штаб на Рівненщині реагує на конфлікти в аграрній сфері

Антирейдерський аграрний штаб при Рівненській ОДА надає правову та інформаційну допомогу стосовно незаконного заволодіння сільськогосподарських земель та захоплення врожаю

Про це повідомив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко на селекторній нараді під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва.

За словами керівника області, за місяць роботи антирейдерського штабу відбулося вже 6 його засідань, в тому числі й 2 виїзні. Загалом до штабу надійшло два звернення – від аграрного підприємства ТОВ «Ріттер Біо Агро» із села Хорів Острозького району та жителів Копиткова Здолбунівського району.

В обох випадках фахівці, які увійшли до антирейдерського штабу, надали фахову правову та інформаційну допомогу, у тому числі з виїздом на місця.

«Питання аграрного бандитизму є важливим і серйозним. Тому особисто контролюю роботу антирейдерського штабу. Вона полягає у чіткій координації дій усіх причетних служб – правоохоронців, земельників та юристів, що спрямована на допомогу аграріям та підприємствам, які постраждали від рейдерства. Окрім того, керівники районів і міст отримали доручення оперативно інформувати антирейдерський штаб про факти протиправного захоплення чужого майна в аграрній сфері», - зазначив Олексій Муляренко.

Нагадаємо, на Рівненщині працює гаряча телефонна лінія антирейдерського аграрного штабу. У випадку незаконних спроб захоплення землі у фермерів чи орендарів необхідно телефонувати за номером (0362) 64 27 06.

21.09.2017



Рівне-Ракурс №10 від 21.09.2017p. 
На головну сторінку