Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №831 від 12.10.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Дубровицькому районі відбувся черговий етап «Розминки від чемпіона»

В Дубровицькому районі відбувся черговий етап «Розминки від чемпіона»

Понад два десятки шкіл в Рівненській області протягом поточного навчального року приймуть в себе спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона». Черговим місцем його проведення став Осівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ». Сюди завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з майстром спорту України міжнародного класу з регбіліг, гравцем регбійної команди НК «Верес» Рівне Вадимом Полюховичем.

Спортсмен розпочав зустріч з дітьми з розповіді про свій улюблений вид спорту. Тепер школярі знають, що метою в регбіліг є набрати якомога більше очок протягом 80 хвилин гри, які зараховуються за спроби, голи та польові голи. Гравці на полі поділяються на нападників та захисників, а за кожною позицією закріплено постійний номер, що дає можливість відрізнити її від інших позицій. Кожен член команди отримує певну роль, яка може називатися «фулбек», «крила», «центри», «пропи», «хукери» та багато інших. А найпоширенішою регбіліг є в Австралії, Англії, Новій Зеландії та Папуа Нова Гвінеї, де вона вже отримала статус національного виду спорту.

Це лише маленька частина всієї інформації, яку тепер діти знають про таку складну, але цікаву гру. Окрім цього малеча засипала гостя питаннями про процес тренувань професійних спортсменів, різницю між регбіліг та американським футболом та багато іншого. Відповівши на всі ці питання, дітей запросили взяти участь у розминці, яку спортсмен підготував спеціально для них. Також, не обійшлося цього разу без вручення призів від Відділення НОК України в Рівненській області. Їх отримали переможці конкурсу малюнку на спортивну тематику, який напередодні проходив у школі.

12.10.2017



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2017p. 
На головну сторінку