Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №832 від 19.10.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Учасники шоу "Голос країни 7" Віра Кекелія і Роман Дуда одружилися

Учасники шоу "Голос країни 7" Віра Кекелія і Роман Дуда одружилися

Тренер "Голосу країни 7" та учасник "Танців з зірками" Сергій Бабкін опублікував у своїх соціальних мережах новину про те, що фіналісти "Голосу країни 7" Віра Кекелія і Роман Дуда одружилися. На світлині, якою поділився артист, зображені щасливі молодята у день весілля:

У команді Бабкіних велике свято – народження нової сім’ї. Віра та Роман не випадково потрапили до нашої команди, адже всі випадковості невипадкові. Любов – ось це справжня перемога. Нам зі Сніжаною дуже приємно бути причетними до цієї магії. Можливо саме заради цього ми всі зібрались у сьомому сезоні "Голосу країни". Наші любі, Романе та Віро, дозвольте привітати вас з народженням нової сім’ї. Тепер ви Віра Дуда та Роман Кекелій. Ви знаєте, як сильно ми вас любимо та цінуємо те, що ви є у нашому житті.

Тим часом пара розповіла, що вирішила відмовитись від гучних святкувань та провести цей важливий день далеко за містом, насолоджуючись особливістю моменту у компанії одне одного.

Зазначимо, що Віра Кекелія та Роман Дуда познайомились на "Голосі країни 7", потрапивши до команди Сергія Бабкіна. А стосунки молодих, за словами співачки, зародились на етапі "Нокаути". Для Віри проект був порятунком від депресії, в якій вона перебувала після розриву стосунків з нареченим і виходу з поп-гурту АРМІЯ. В свою чергу, Романа Дуду називали найбільш романтичним учасником сьомого сезону. У житті хлопця також був болісний розрив із дівчиною.

19.10.2017



Рівне-Ракурс №10 від 19.10.2017p. 
На головну сторінку