Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №832 від 19.10.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Унаслідок трьох ДТП у Рівному постраждало четверо осіб, серед яких трирічна дитина

Унаслідок трьох ДТП у Рівному постраждало четверо осіб, серед яких трирічна дитина

Три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися 12 жовтня, на вулицях Поліська, Симона Петлюри та Костромська обласного центру. За всіма фактами порушень правил безпеки дорожнього руху тривають досудові розслідування.

Близько 13:30 години до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Поліська зіткнулись два автомобіля. Поліцейські з’ясували, що 30-річна жителька села Городок Рівненського району, керуючи автомобілем «Audi 100», на смузі зустрічного руху зіткнулася з автомобілем «Mazda СХ-5» під керуванням 61-річного жителя Рівного. Унаслідок ДТП забої голови отримала пасажирка «Ауді 100», трирічна донька водія. Її після надання необхідної медичної допомоги у медзакладі відпустили додому.

Крім того, у цей же час у дорожньо-транспортній пригоді на вулиці Симона Петлюри постраждала 82-річна рівнянка, яка потрапила під колеса автомобіля «Ford Fiesta» під керуванням 36-річного рівнянина. Останній виїжджав із стоянки заднім ходом і не помітив пішохода. Лікарі швидкої медичної допомоги діагностували у пенсіонерки забої колінного суглобу та стопи та доставили у приймальне відділення ЦМЛ. Після надання меддопомоги жінку відпустили.

Через дві години ще одна ДТП сталася на вулиці Костромська. Поліцейські на місці події з’ясували, що 27-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Chevrolet Lacetti», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Renault Megane» під керуванням 32-річної місцевої жительки. Унаслідок ДТП травми отримали обоє водіїв. Жінку без свідомості із політравмою та множинним забоями госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської центральної міської лікарні.

У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій грудної клітки, осаднення ніг та доставили у приймальне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні.

За всіма фактами у поліції розпочали досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Правоохоронці наголошують усім учасникам дорожнього руху на дотриманні правил дорожнього руху. Особливо уважним потрібно бути у період негоди та в темну пору доби.

19.10.2017



Рівне-Ракурс №10 від 19.10.2017p. 
На головну сторінку