Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №832 від 19.10.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Мобільний сервісний центр МВС надав більше 600 послуг мешканцям Рівненщини

На території Рівненської області з квітня функціонує мобільний сервісний центр МВС.

Автомобіль із сучасним обладнанням за графіком курсує віддаленими населеними пунктами Рівненської області.

Якщо раніше, аби зареєструвати транспортний засіб, замінити посвідчення водія або отримати його міжнародний тип треба було їхати у Рівне, Сарни, Дубно чи Володимирець (де знаходяться стаціонарні сервісні центри МВС), то тепер всі ці послуги самі їдуть до людей.

Переваги унікального пересувного сервісу вже відчули громадяни усіх районних центрів Рівненщини.

Загалом здійснено 37 виїздів. Надано 659 операцій: реєстрація транспортних засобів (причіп мопед, мотоцикл) – 373, обмін посвідчення водія – 182, запити про отримання довідки про відсутність судимості – 68.

Найбільшим попитом «новий сервіс» користується у мешканців Демидівки, Млинова, Кореччини та Острога. Жителів цих міст і найближчих сіл мобільний центр обслуговує щомісячно. Мешканцям цих населених пунктів довелося б долати 60- 80 км до найближчого стаціонарного сервісного центру МВС. Відтак з функціонуванням мобільного сервісу громадяни зекономили час на дорогу і гроші на проїзд. Крім того, швидкість надання послуг у пересувному центрі має одні з найоперативніших показників у державному сервісі.

Мобільний сервісний центр МВС виїжджає за поданим запитом від органів місцевого самоврядування. На основі поданих заявок від місцевої влади регіональний сервісний центр МВС в Рівненській області складає щомісячний список населених пунктів і графік виїздів. В складі кожного екіпажу – двоє адміністраторів та один експерт. Один комплекс протягом дня обслуговує один населений пункт.

Інформацію про порядок отримання послуг та графік виїздів можна знайти на сайті hsc.gov.ua, отримати консультацію – за номером (044) 290-18-99 або на офіційній Фейсбук-сторінці Регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області.

19.10.2017



Рівне-Ракурс №10 від 19.10.2017p. 
На головну сторінку