Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №832 від 19.10.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Рівненщина – в трійці областей з найкращим бізнес-кліматом в Україні

Такими є результати рейтингу регіонального індексу ділового клімату, який оприлюднив Інститут економічних досліджень та політичних консультацій.

Наша область поступилася лише Вінницькій та Львівській.

Рейтинг склали на основі опитування підприємців за 4 критеріями – якість ділового середовища, бізнес активність, оцінка основних регуляторних процедур – реєстрація, податкове адміністрування, перевірки.

«Така оцінка експертів нам дуже приємна. Позиція області у рейтингу означає, що місцевий бізнес та інвестори комфортно себе почувають в області. І не дивно, адже їм створена «зелена вулиця». І це, як бачимо, дає свої результати», - прокоментував голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Зокрема, незабаром – відкриття сучасного виробництва «Українські лісопильні» в Костополі. Воно стане одним із найбільших новостворених деревообробних підприємств в Україні, іноземна інвестиція в яке складає 25 мільйонів євро.

Окрім того, упродовж останнього року в області значно спрощені умови реєстрації та ведення бізнесу, а між Рівненською ОДА та громадськими об’єднаннями підприємців налагоджено тісну співпрацю.

За словами керівника області, влада Рівненщини буде максимально сприяти як зовнішнім, так і українським інвесторам для комфортного ведення їхнього бізнесу в області.

19.10.2017



Рівне-Ракурс №10 від 19.10.2017p. 
На головну сторінку