Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №834 від 02.11.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Корецький район отримав спортивні нагороди

Корецький район отримав спортивні нагороди

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради вручили нагороди Корецькому району, який посів третє місце в обласному фестивалі з велоспорту «Велодень» для всіх верств населення в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «ВелоУкраїна».

Вручення відбулося у спортивному залі Невірківського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад». Кубок, диплом та призи отримали представники управління освіти, молоді та спорту Корецької райдержадміністрації.

Також для учнів Невірківської ЗОШ проведено фестиваль здорового способу життя. 4 дитячих команди вийшли на старт спортивних естафет. Естафети проходили динамічно, боротьба була гострою. З першого погляду було помітно, що на майданчику змагаються діти, звиклі до рухової активності.

Безкомпромісна боротьба точилася у кожному старті і тривала до останнього фінішу. Суддям довелося враховувати кожну секунду і фіксувати найменше порушення, щоб справедливо розмістити команди у турнірній таблиці. Врешті, переможців та призерів було визначено. Найвищу сходинку п’єдесталу пошани посіла команда «Орлята», яка найбільш стабільно виступила в усіх естафетах. Друге місце вибороли юні спортсмени з команди «Отамани». Бронзові нагороди дісталося команді «Патріоти».

Після командних змагань настав час індивідуальних конкурсів, в ході яких найкращий результат у володінні обручем показав Андрій Третяк. Конкурс зі скакалкою виграв Олександр Легкобит. Накидати кільця на спеціальні конуси найкраще виконала Тетяна Переходько .

Переможці та призери фестивалю нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділенням НОК України в Рівненській області.

02.11.2017



Рівне-Ракурс №10 від 02.11.2017p. 
На головну сторінку