Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №834 від 02.11.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Костянтин Меладзе вперше розповів про весілля з Вірою Брежнєвою

Костянтин Меладзе вперше розповів про весілля з Вірою Брежнєвою

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе зіграли весілля в жовтні 2015. А тільки зараз пара почала ділитися подробицями з весілля.

Продюсер Костянтин Меладзе став гостем передачі Бориса Корчевнікова «Доля людини», де і розповів про два дні в Італії, коли, власне, і відбулося весілля.

«На нашому весіллі нікого не було. Ми це зробили по-простому, удвох в Італії, намагаючись нікого не напружувати і не робити з цього галасу. Мені здається, це цілком зрозумілим в ситуації, коли люди ставляться один до одного дбайливо, не хочуть злякати своє щастя, а навпаки, хочуть залишити хоч якийсь острівець нормального людського життя для себе. Нас все одно хтось сфотографував - не вийшло так тихо, як ми хотіли, але в будь-якому випадку ми провели там 2-3 дні так, як мріяли, а не так, як наказував етикет, складні церемоніальні правила і так далі. Я не кажу про себе, але, мені здається, таким людям, як Віра, у яких і так вистачає публічних обов'язків, хочеться побути в відчутті, що ти нормальна людина, що у тебе є якась закрита територія, де ти можеш бути самим собою.»

Костянтин зазначив, що весь час за ним з Вірою в Італії стежив якийсь фотограф, але йому вдалося зробити лише один кадр:

«Ці дні були відмінними. Вранці того дня ми встали і пішли в мерію, яка була поруч з готелем. Нас розписав мер міста, після чого ми вирушили в ресторан на березі моря. Все пройшло шикарно! Ми просто гуляли, а за нами весь час бігав якийсь італійський фотограф. Ми від нього постійно ховалися, і це було дуже захоплююче, правда. Ці знімки потім ніде не з'явилися, тому що ми абсолютно блискуче ухилялися від нього. Був тільки один знімок – жахливий.»

02.11.2017



Рівне-Ракурс №10 від 02.11.2017p. 
На головну сторінку