Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №207 від 29.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Екзотика

За пригодами – у Таїланд!

За пригодами – у Таїланд!

Секс-туризм освоюють і українці

Нещодавно зустрів свого старого знайомого Андрія (ім’я змінене). Розговорилися, адже давно не бачилися. А улюбленою темою в цю пору року є, звичайно, спогади про літній відпочинок... “Уявляєш, мені пощастило побувати в Таїланді, - похвалився Андрій. – І я не просто помилувався визначними пам’ятками цієї країни, а “пізнав” на смак таїландських красунь, відчув на собі славнозвісний тайський масаж. Відтепер при нагоді їздитиму в секс-тури знову й знову...”

У Європі секс-туризм як явище з’явився наприкінці 60-х років, - і молоді люди, і любителі сексу “в літах” виїжджають за кордон у пошуках сексуальних розваг, і відпочивають там душею й тілом. Ще довго потім в уяві постають яскраві враження, а набутий досвід вони випробовують на своїх постійних партнерах.

Це - своєрідна психотерапія. За кордоном відчуваєш себе більш упевнено і можеш спробувати те, на що, мабуть, ніколи не зважився б зі своїм партнером. Крім того, такі стосунки ні до чого не зобов’язують. Ти дієш виключно за покликом бажання і можеш повністю відключити свій мозок.

Жіночий секс-туризм живе й процвітає

Виявляється, сексуальних розваг за межами країни шукають не лише чоловіки. Жінки середніх років, які втомилися від чоловіка, свекрухи і каструль, шукають того, чого їм завжди не вистачає: сексу і легковажності. І вони знаходять усе це за доступною ціною на Ямайці, Кубі, на курортах Домініканської Республіки, де отримують “нареченого”, про якого мріяли, - 20-літнього юнака з привабливою зовнішністю.

Опитавши 240 жінок, які відпочивали на курортах у Домініканській Республіці, соціологи отримали цікаві дані: близько третини опитаних жінок зізналися, що під час відпустки мали фізичну близькість із місцевими молодими чоловіками. Деякі з опитаних жінок розповідали, що вони зайнялися сексуальним туризмом “випадково”, але, після того, як це трапилося, вони з задоволенням знову і знову повторюють досвід.

Куди податися?

Якщо говорити про географію секс-туризму, то вона достатньо широка і традиційна, адже сформувалася кілька десятиліть тому. В Європі це район Середземномор’я - здебільшого Італія і Франція, затим - Іспанія, а також країни Бенілюксу. Проте існує кілька світових центрів секс-індустрії – це, насамперед, Таїланд, Гонконг, Сінгапур, Бразилія, частково Аргентина та Куба.

Також попитом у секс-туристів користуються Латинська Америка, Польща, Чехія, Болгарія і навіть Росія. Але першість у цьому списку, безперечно, утримує Азія. Так, торік столицю Таїланду Бангкок відвідали майже 9 мільйонів туристів, із них 90 відсотків - секс-туристи.

Чим славиться Таїланд?

Достатньо безневинне (але від цього не менш цікаве) місце в Таїланді - секс-бари, де демонструється так зване “Пусі-шоу”, під час якого оголені дівчата, немов у цирку, “цікавим” місцем відкорковують пляшки з кока-колою, ним же курять, випускаючи дим кільцями, і витворяють інші фокуси. Кому хочеться “продовження бенкету”, - майже скрізь це можна організувати без проблем, обравши дівчину, яка сподобалася, (природно, плата за послуги - окрема). Також достатньо популярні є шоу “Go-Go” - чоловічий і жіночий стриптиз із наступним сексом на очах у публіки...

Для тих, хто любить “більш гаряче” - тайський масаж. Масажних салонів у будь-якому туристичному місці Таїланду - чимало. Прийшовши в такий салон, клієнт вибирає дівчину, сплачує за послуги масажу (за додаткові послуги - додаткова плата) і піднімається в номер. Більш екзотичним є еротичний тайський масаж - це коли молода гнучка таїландка масажує клієнта різними частинами свого тіла - грудьми, стегнами, сідницями й іншими, ще більш інтимними. Ціна за таке задоволення коливається в межах від 30 до 100 доларів, у залежності від престижності салону і виду послуг.

Усе це – “окультурена” тайська секс-індустрія. Вуличні послуги набагато дешевші. За 10-20 доларів вам запропонують будь-якого партнера і втілять у життя практично будь-які ваші фантазії.

Окрім того...

У Амстердамі дозволено майже все. Тут давно легалізована проституція, і є навіть профспілка, яка захищає права голландських проституток. Обов’язково відвідайте еротичний музей, у експонатах якого втілені найсміливіші, найбожевільніші фантазії... В еротичних театрах можна побачити секс карликів та інших потвор, травесті-шоу, лесбійські танки, циркові трюки з підняттям гир за допомогою чоловічої гідності та інші спектаклі із серії “вам і не снилося”.

Білий пісок, блакитні морські хвилі Ямайки - жива реклама “Баунті”. Із заходом сонця з’являються “нічні метелики”. Зустрівши потенційного клієнта, вони без зайвих церемоній запитують: “Do you want me?”. Позитивна відповідь обійдеться вам у 40-60 доларів.

Купити красуню будь-якої національності у Франції - простіше простого. Традиційні місця - район Сен-Дені, площа Зірки, Танок Пігаль; традиційні ціни - 40-80 доларів. За кімнату - додаткова плата, гроші вперед; презерватив - безкоштовно.

Бразилія. Ось де можна знайти дівчину на будь-який смак і колір: від засмаглих блакитнооких блондинок - до темношкірих афроамериканок. Проституція тут офіційно заборонена, проте купити дівчину можна скрізь. Вирушайте до клубу “Help”, і не помилитесь. Існують і так звані терми - лазні, де вас “вимиють” за 100 реалів. Окрім проституток, у Ріо-де-Жанейро повно красунь, які “прикрасять” ваше дозвілля цілком безкоштовно. Ну, а вже під час Карнавального тижня (24-27 лютого) і на Новий Рік залишитися на самоті майже неможливо.

Гамбург. Скандально відома вулиця Реепербан уся забудована секс-шопами, барами і клубами. Але це - не секс-гетто, і проститутки не будуть чіплятися до вас на кожному кроці. Коли ви втомитеся любуватися танцями на столі в “Dollhaus” або крутим садомазохізмом у “Kabinett”, спробуйте нову модну розвагу аматорів швидкого анонімного коітуса - “секс на автостоянці”. Зателефонуйте на “гарячу лінію” і вирушайте до призначеного вам автомобіля. Вас уже чекають. Усе це - безкоштовно.

Японія – країна цікавинок, найбільш дешевий варіант яких можна знайти в барі з системи “Pink Salon” - при покупці кожного напою “пригощають” безкоштовним мінетом. За 60-100 доларів кілька японських красунь будуть займатися вами упродовж півгодини. Також можна відвідати заклади “No Pan Kissa” - офіціантки тут не надягають трусиків, а дзеркальні підлоги увесь час старанно полірують...

Ямайка. Гедонізм - справжній оазис дикого, безсоромного сексу, табір для незакомплексованих, готових на все людей. Найбільшим попитом користується курорт, так званий серф-н-секс, - “Hedonism”. Тиждень у апартаментах цього готелю обійдеться в кілька тисяч доларів, проте всі, хто там живе, ходять голі, навкруги панує “вільне кохання”, в басейнах і на пляжах практично ніколи не припиняються оргії, приєднатися до яких може кожен бажаючий. Прислуга готелю носить панчохи на підв’язках, коротенькі спіднички, шкіряні ліфчики й прозорі блузки, - будь-яка з них у будь-який момент готова вам “прислужитися”. До того ж, цікава новинка: прозора аквапаркова доріжка, яка “біжить” через нічний клуб, прозорі джакузі, під якими можна плавати і спостерігати за голими тілами, що там ніжаться...

Так, розваг, які запам’ятаються надовго, є більш ніж достатньо. Втім, аби аматори “полунички” привозили з подорожей лише приємні спогади, слід запастися презервативами, адже хтозна, якими хворобами можуть наділити вас жагучі жриці і жерці кохання...

29.09.2005Підготував Адам ЮРЧИК



Рівне-Ракурс №10 від 29.09.2005p. 
На головну сторінку