Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №838 від 30.11.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Після реконструкції Корнинська школа буде втричі більшою

Будівля нової школи у селі Корнин готова вже на 90%.

До існуючого приміщення, добудували новий двоповерховий корпус. Після реконструкції будівля стане втричі більшою, а навчання буде однозмінним.

«Стара школа у гарному стані, проте приміщення побудоване ще в 1934 році, тому маємо довести його до існуючих будівельних норм. Оновлена будівля розрахована на 320 місць, тож учням не доведеться вчитись у три зміни. Тут буде великий спортзал, актова зала, а на вулиці – футбольне поле зі штучним покриттям», - розповів заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір, який ознайомився із будівельними роботами.

Реконструкцію школи розпочали у 2016 році. За кошти Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), обласного та районного бюджетів звели новий двоповерховий корпус.

На 1-му поверсі розмістили п’ять навчальних класів, спортзал, гардероб. Тут же передбачили сучасні майстерні та простору їдальню. На 2-му – розташували вже 7 класів, учительську, бібліотеку та актову залу.

«Дітям обов’язково сподобається вчитись в цій школі, - запевняє директор закладу Борис Пасічнюк. – Приміщення гарне, просторе. Що важливо, тут будуть внутрішні туалети, до цього вони були на вулиці. До речі, наша школа долучиться до проекту «Новий освітній простір»: буде сучасне обладнання, енергоефективні технології, а класи розмалюють тематичними малюнками – для цього запросили художників і колишніх випускників».

Нині на об’єкті завершують будівельні роботи, фарбують стіни та впорядковують навколишню територію. У середині встановлюють сантехніку та розставляють меблі.

30.11.2017



Рівне-Ракурс №10 від 30.11.2017p. 
На головну сторінку