Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №838 від 30.11.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Олег Дулуб: «Верес» неможливо обіграти, збиваючись на індивідуальні дії»

Олег Дулуб: «Верес» неможливо обіграти, збиваючись на індивідуальні дії»

Наставник «Чорноморця» Олег Дулуб прокоментував гру своєї команди у матчі проти «Вереса», в якому одесити поступилися - 1:3.

- «Верес» - це команда, в якої справді є командний дух. Цю команду неможливо обіграти, збиваючись на індивідуальні дії. Потрібна командна гра. Не вдалося донести це до хлопців. Перший тайм сьогодні - це наш найгірший перший тайм. Як не намагалися потім зламати хід гри - не зуміли. Можливо, просто часу не вистачило.

- Сьогодні Ви двічі міняли тактичну схему. Грали спершу 3-5-2, потім змінили на 3-4-3, а потім взагалі перейшли на гру у два центральних оборонці. Шукали таким чином способи зламати гру? Чи просто пробували вже нові тактичні схеми?

- Ми намагалися зробити усе, аби досягти позитивного результату. Вчора був хороший приклад у чемпіонаті Німеччини, коли одна з команд відігралася після - 0:4. Пенальті, який відбив наш воротар, психологічно вплинув на суперника і ми мали шанс, яким треба було скористатися. Моменти були. Десь не пощастило. Але щастить - сильнішому. А не щастить - слабшому.

- Як оцінюєте дії Олександра Гутара в епізодах із першими двома м`ячами?

- Це не його провина. У першому голі винні опорні півоборонці, які дозволили пробити гравцю з добре поставленим ударом. А в другому - він не бачив моменту удару.

30.11.2017Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 30.11.2017p. 
На головну сторінку