Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №838 від 30.11.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Верес» вдруге у сезоні обігрує «Чорноморець»

«Верес» вдруге у сезоні обігрує «Чорноморець»

Рівненський «Верес» переконливо обіграв «Чорноморець», наздогнавши у турнірній таблиці УПЛ «Олімпік» та «Ворсклу». В той же час безпрограшна серія рівнян у чемпіонаті сягнула десяти матчів поспіль.

«Верес» - «Чорноморець» - 3:1 (2:0)

Чемпіонат України з футболу, Українська Прем`єр-ліга, 17 тур

26 листопада 2017 року, Львів, «Арена Львів», 1080 вболівальників

Арбітр: Костянтин Труханов (Харків)

Асистенти арбітра: Володимир Журибіда (Луцьк) та Андрій Шамека (Маріуполь)

Четвертий арбітр: Іван Бондар (Київ)

Спостерігач арбітражу: Ярослав Грисьо (Львів)

Голи: Карасюк (25), Волошинович (45), Сергійчук (54, з пенальті) - Хобленко (68)

Попередження: Мамаду Ваг (19), Оріховський (29), Татарков (35)

На 58-й хвилині Руслан Степанюк не реалізував пенальті (воротар)

«Верес»: Бандура - Сімінін, Борзенко, Адамюк, Западня, Карасюк, Морозенко (Кучеров, 90+2), Кобін, Волошинович (Котляр, 83), Степанюк, Сергійчук (Палагнюк, 86). Запасні: Когут, Г.Пасіч, Капаррос.

Тренер: Олександр Зотов.

«Чорноморець»: Гутар - Мамаду Ваг (Мусолітін, 78), Алласан Н`Діайє, Жуніч, Ковалець, Хобленко, Татарков, Мартиненко, Люлька, Оріховський (Каверін, 46), Васін. Запасні: Федоренко, Барілко, Веремєєв, Третьяков, Каплієнко.

Головний тренер: Олег Дулуб.

- Дев’ять матчів без поразок та сім нічиїх поспіль. Одразу з двома особистими рекордними серіями рівненський «Верес» підійшов до другого у сезоні побачення із «Чорноморцем». У звітному поєдинку рівняни знову не змогли розраховувати на Євгена Пасіча (травма) та Миколу Іщенка (дискваліфікація). Через вилучення у попередній грі проти «Зорі» не зміг бути присутнім на лаві запасних і головний тренер Юрій Вірт. Командою натомість керував Олександр Зотов.

Одесити до Львова приїхали у хорошому настрої. «Моряки» не програвали у п`яти матчах поспіль. А у минулому турі на власному полі зуміли обіграти «Олімпік». Серед кадрових втрат «моряків» - найочевидніша - це Сергій Політило, який також відбував дискваліфікацію.

Перший небезпечний момент у цьому матчі створили господарі. Артур Западня прострілив зліва, Михайло Сергійчук бив зі зручної позиції, але влучив у Василя Кобіна, який невчасно опинився на траекторії польоту м`яча.

Згодом, вже Івіца Жуніч лише в останній момент зумів перервати націлену передачу Василя Кобіна на Руслана Степанюка.

«Чорноморець» свій перший гольовий момент мав після помилки Артура Западні. Наш захисник необачним пасом назад вивів віч-на-віч із Олександром Бандурою Олексія Хобленка. На щастя переможцем із цієї дуелі вийшов наш воротар.

А вже у наступній атаці «Верес» забив. Артур Западня розігнав контратаку рівнян, віддав на Степанюка, а той знайшов на підступах до воріт суперника Кобіна. Здавалося, Василь, пригальмувавши, збив гостроту атаки. Втім, вже за мить м`яч опинився у ногах Романа Карасюка і гарматний постріл метрів з 30-ти Олександр Гутар парирувати шансів не мав - 1:0!

«Чорноморець» відповів миттєво. Євген Мартиненко безперешкодно пробив головою після навісу від кутового прапорця і лише вдала гра Ростислава Волошиновича на лінії воріт завадила оборонцю «моряків» зрівняти рахунок.

Ще хвилина і Олександр Бандура дивом потягнув удар Дениса Васіна зі штрафного. А на добиванні партнерів підстрахував вже Сергій Борзенко.

Кінець першого тайму був за «Вересом». Степанюк лише трохи не дістав до передачі Василя Кобіна. Хоча позиція для удару була прекрасною. А вже на останній хвилині першої половини гри наша команда забила вдруге. Сергій Сімінін прострілив справа, Руслан Степанюк пробіг повз м`яча. Здавалося, оборонці «Чорноморця» повинні розрядити ситуацію. Але Алассана випередив Ростислав Волошинович, який другим дотиком пробив несподівано для Гутара - 2:0!

Щойно розпочався другий тайм, як «Верес» забив втретє. Василь Кобін елегантним пасом вивів на удар Михайла Сергійчука, а постріл останнього прийшовся у руку Євгену Мартиненку. Пенальті! Вирок арбітра взявся виконувати Михайло Сергійчук і пробив без шансів для Олександра Гутара - 3:0!

Ще п`ять хвилин і «Верес» заробив право виконати ще один пенальті. Ростислав Волошинович пройшов лівим флангом і викотив зручну передачу на Руслана Степанюка. Проти того відверто в ногу зіграв Алассан. Цього разу одинадцятиметровий взявся бити Руслан Степанюк і пробив дуже невдало, програвши дуель Олександру Гутару.

Маючи величезну територіальну перевагу, «Верес» доволі несподівано пропустив. Вихід два о один Дениса Васіна та Олексія Хобленка проти Олександра Бандури завершився точним ударом дев`ятого номера одеситів - 3:1.

Забитий гол активізував одеситів, втім гості решту часу матчу атакували здебільшого шляхом простих верхових передач. «Верес» атакував гостріше і вигадливіше. Лише кількох сантиметрів не вистачило Василю Палагнюку, щоб проштовхнути м`яча повз Олександра Гутара.

Зрештою, матч так і завершився переконливою перемогою «червоно-чорних» - 3:1.

30.11.2017Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 30.11.2017p. 
На головну сторінку