Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №840 від 14.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Народні депутати відвідали Корнинську школу, де зростають майбутні футболісти

Народні депутати відвідали Корнинську школу, де зростають майбутні футболісти

На Рівненщині з робочою поїздкою перебувають члени комітету Верховної Ради України з питань бюджету

Свій візит вони розпочали з огляду Корнинської школи, де завершується реконструкція.

Нова будівля вже готова на 99%. За кошти Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), місцевих бюджетів до існуючого приміщення добудували двоповерховий корпус. Після реконструкції будівля стане втричі більшою, а навчання буде однозмінним.

«Це одна з кращих шкіл на Рівненщині, яка побудована у рамках «Нового освітнього простору». Важливо й те, що тут буде великий спортзал, а на вулиці – всесезонне футбольне поле зі штучним покриттям. Інвестиції в спорт – це інвестиції у майбутнє. До речі, в школі вже сформована своя команда», - звернувся до присутніх голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Він подякував голові Комітету ВРУ з питань бюджету, народному депутату України, президенту Федерації футболу України Андрію Павелку за сприяння у будівництві футбольного поля.

Андрій Павелко подарував маленьким футболістам два набори м’ячів та футбольну форму. Також для закладу передав сувенірну спортивну футболку із автографами гравців української збірної з футболу. Він побажав юним футболістам наснаги і перемог та дорости до великого футболу.

«Виїзні засідання досить дієві, адже безпосередньо на місцях можна дізнатися потреби регіону, відбувається живе спілкування. І дуже приємно, що починаємо працювати тут, в Корнинській школі. Адже це моя батьківщина, тут вчився мій батько», - зазначив Андрій Павелко.

У рамках виїзного засідання народні депутати також оглянути діючий стадіон «Авангард», що в обласному центрі.

14.12.2017



Рівне-Ракурс №10 від 14.12.2017p. 
На головну сторінку