Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №207 від 29.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ділове життя

Зробіть свій дім найкращим! -

Зробіть свій дім найкращим! -

закликають обласна торгово-промислова палата

і учасники нової спеціалізованої виставки

Завітайте на спеціалізовану виставку “ Сучасний дім. Індустрія каменю й деревини”, яка відкрилася вчора в палаці культури “Хімік”. Відвідувачам представлено все, що необхідно для будівництва і облаштування сучасної оселі. Таку можливість вам дарує організатор виставки - Рівненська обласна торгово-промислова палата.

Як зауважив, відкриваючи виставку, директор торгово-промислової палати Микола Ярощук, подібні виставки вже стали доброю традицією в нашому місті. За його словами, кожного року, в третій декаді вересня, провідні виробники названого спрямування презентують рівнянам свою продукцію.

Учасники виставки - виробники з усієї України - пропонують рівнянам вишукані меблі європейського дизайну, будівельні та оздоблювальні матеріали, вироби з натурального каменю та деревини. Тут можна бачити продукцію рівненської фірми “Олісма”, Рівненського ексклюзивного регіонального представництва компанії “Камелот”, Одеського виробничого підприємства “Промінь”, Київської фірми “Альпійське вікно”...

До уваги учасників виставки та її відвідувачів також стенд Видавничого Дому “Ракурс”: учасникам і гостям презентуються газети “Об’ява”, “Рівне-Ракурс”, інтернет-видання “Западно-Украинские вести”, різноманітні інформаційні послуги “Ракурсу”, серед яких є такі ексклюзивні, як “газета під ключ”.

29.09.2005Оксана ВОЛИНЯК



Рівне-Ракурс №10 від 29.09.2005p. 
На головну сторінку