Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №840 від 14.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Відзначили 6 мешканців Зарічненщини за допомогу та підтримку ЗС України

За сприяння та допомогу Збройним Силам України шість мешканців Зарічненщини отримали подяки та нагороди від командувача військ оперативного командування «Захід».

В День Сухопутних військ Збройних Сил України на подвір’ї Кухітсько-Вільської загальноосвітньої школи відбулося урочисте шикування та підняття прапору України. Окрім педагогічного колективу та вихованців навчального закладу в заході взяли участь керівник Кухітсько-Вільської громади Людмила Черевко, старший офіцер відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Захід» підполковник Андрій Рисюк разом з десятком військовослужбовцями інших категорій.

Під час зібрання Андрій Рисюк подякував дітям і їх батькам за тісну співпрацю, активну участь у волонтерському русі та численні благодійні акції, які являються прикладом мужності, патріотизму, єдності, високої людяності й доброти.

- Від кожного бійця АТО схиляю голову перед вами за автомобілі, запчастини до техніки, маскувальні сітки та продукти харчування, які нагадують, що ми разом і до кінця заради перемоги над ворогом. Завдяки мешканцям Зарічненщини сотні дітей із Луганщини отримали змогу відпочивати на Рівненщині. Справа ваших рук – це і встановлені каплички, хрести, пам’ятні дошки на Луганщині, і ще багато – багато інших благодійних справ, - наголосив офіцер.

Від командувача військ оперативного командування «Захід» підполковник Андрій Рисюк вручив відзнаки керівнику Кухітсько-Вільської громади Людмилі Черевко.

Вперше на Зарічненщині грамоти від командувача оперативного командування ОК «Захід» отримали учні 11-го класу Кухітсько-Вільської школи Ірина Поляк, Владислав Черевко, Назар Ковтунович. В такий спосіб, в особі нагороджених військове командування висловлює вдячність всім учням навчальних закладів Зарічненського району, Локницької окремої територіальної громади за їх неоціненний вклад у справу миру та перемоги українського народу.

14.12.2017Підполковник Віктор Шубец, Рівне



Рівне-Ракурс №10 від 14.12.2017p. 
На головну сторінку