Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №841 від 21.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Печінкове парфе

Печінкове парфе

На 4 формочки по 170 мл: 500 гр. печінки (краще брати телячу або курячу чи качину) 75гр. розтопленого вершкового масла 60 мл молока 2 яйця 1 ст.л. коньяку 1-2 зубчику часнику Сіль, перець за смаком

Печінку промиваємо, пробиваємо блендером, проціджуємо крізь сито. Додаємо розтоплене масло, яйця, сіль, перець, молоко, коньяк та часник, розмішуємо до однорідності і знову проціджуємо крізь сито. Саме подвійне проціджування і дасть нам ту ніжність, а відсутність зайвих жирів та крохмалистих речовин – легкість.

Суміш виливаємо в підготовлені формочки і печемо при 160С 20 хвилин для курячої печінки і 30 – для телячої. Для більшої ніжності для збереженню кольору краще на деко з формами налити кип’яток ( на ¾ висоти форми) і випікати на водяній бані.

Охолоджуємо до кімнатної температури і можна використовувати як ваша фантазія підкаже. Якщо бажаєте зберігати паштет, то залийте верх розтопленим маслом і дайте захолонути маслу в холодильнику.

21.12.2017Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA



Рівне-Ракурс №10 від 21.12.2017p. 
На головну сторінку