Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №842 від 28.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Робимо як олімпійці!»

«Робимо як олімпійці!»

Всеукраїнський проект Національного олімпійського комітету України «Do like Olympians» («Роби як олімпійці») знову збирає дітей. В Рівненській області вже декілька років поспіль його реалізацією займається Відділення Національного олімпійського комітету в Рівненській області за підтримки «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Цього разу захід був приурочений до 27-ї річниці створення Національного олімпійського комітету України. Участь в ньому взяли школярі Рівненського НВК «Колегіум». Учні третіх та четвертих класів, під керівництвом вчителя фізичної культури Олега Левенця, зустрілися з випускницею цієї школи, а нині майстром спорту України з фрістайлу, учасницею ХХІІ зимових Олімпійських ігор в м. Сочі (Росія) 2014 року Анастасією Новосад.

В ході зустрічі з дітьми, гостя розповіла їм про перші кроки у професійному спорті, боротьбу з травмами і участь в Олімпійських іграх. Також, вона згадала про свої шкільні роки в «Колегіумі» і акцентувала увагу на важливості фізичного розвитку саме в юні роки, чому до речі, в стінах школи завжди приділяли особливу увагу. Мабуть тому, навіть цього разу, окрім теоретичної частини заходу, для дітей підготували програму командних спортивних естафет. Майбутні олімпійці на швидкість проходили дистанції, використовуючи при цьому спеціальні лижі, ключки та м’ячі. В перервах між змаганнями вболівальників розважали місцеві танцювальні колективи. Вони виконували номери зі спортивно-бальних танців, брейк-дансу та черлідингу.

Основною метою нинішніх змагань було активне дозвілля дітей і популяризація серед них ідей олімпізму та здорового способу життя. Тому серед команд-учасниць не визначалися переможці і призери, а однакові подарунки отримали всі колективи. Також олімпійські сувеніри навчальному закладу, Олегу Левенцю та Анастасії Новосад, вручив директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області Микола Петренчук. Окрім цього, напередодні в школі був проведений конкурс малюнку на спортивну тематику, участь в якому взяли понад 100 учнів. Всім юним художникам та спортсменам після закінчення заходу були вручені спортивні подарунки від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

28.12.2017



Рівне-Ракурс №10 від 28.12.2017p. 
На головну сторінку